Asiantunteva henkilökunta

Henkilökuntamme on erikoistunut useisiin erikoispalveluihin ja pitää yllä osaamistaan ja tietotaitoaan seuraamalla alan uusia tuulia. Panostamme asiakkaan kuuntelemiseen ja ystävälliseen palveluun. 

Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi!

Tutustu palveluihimme palvelukohtaisilla sivuilla, ota yhteyttä ja varaa aika!

Diana

Parturi-kampaaja ja ripsiteknikko


Olen valmistunut vuonna 2004 ja työskennellyt vuodesta 2005 Partolan toimipisteessä. Vahvuuksiani ovat värjäykset, kampaukset ja kulmien muotoilu sekä värjäys. Teen myös geelilakkauksia ja volyymiripsiä. Palvelen myös viron kielellä.

Virpi


Parturi-kampaaja


Parturi-kampaajana olen työskennellyt Stockmannin toimipisteessä vuodesta 2008. Vuosien kokemuksella hoituvat myös permanentit ja muut rakennekäsittelyt. Opastan mielelläni hiusten kotihoidossa ja suosittelen sinulle oikeat tuotteet. Palvelen myös englanniksi.

Valentina


Parturi-kampaaja


Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2012. Silloin aloitin myös työni KM-Salonkien molemmissa toimipisteissä. Teen mielelläni erilaisia kampauksia arkeen sekä juhlaan. Tykkään tehdä myös leikkauksia, veitsileikkauksia ja hiuspohjan hoitokäsittelyjä. Olen hyvin ystävällinen ja iloinen asiakaspalvelija. Palvelen myös venäjäksi.

Nora

Kosmetologi, DMK ihoterapeutti

Olen valmistunut kosmetogiksi vuonna 2004 ja jatkokouluttautunut DMK ihoterapeutiksi 2018 alkaen. Km-Salongissa olen työskennellyt vuodesta 2006. Teen peruspalveluiden lisäksi myös Shellac-lakkauksia ja kulmien laminointia sekä ripsien kestotaivutuksia. Olen saanut kiitosta työni huolellisuudesta, asiakkaan ohjaamisesta kotihoidossa ja otteista työtä tehdessäni.