E P U R Á

Koska meille todellinen kauneus heijastuu noudattamalla eurooppalaisia säännöksiä yritysten sosiaalisesta vastuusta, ympäristönsuojelusta, tuotteiden valmistuksesta sertifioitujen, täysin uusiutuvien lähteiden avulla ja vähentämällä kasvihuonekaasupäästöjä ja energiankulutusta.


Tätä elävä kauneus tarkoittaa meille. Epurá kauneus.Epurá on peräisin Alppien koskemattomasta luonnosta ja Vitalityn laboratorion edistyksellisestä tekniikasta. Uusi hiustenhoitosarja, joka on tehty sertifioiduista uutteista vuorista, joita on rikastutettu Italian ainesosista ja valituista maastoista.

Huolellisesti kehitetty kaava ei sisällä mitään:


Pura Complex valitaan huolellisesti yhteistyössä asiantuntijoiden kasvitieteilijöiden ja maanviljelijöiden kanssa, jotta tuotteet olisivat turvallisia ja orgaanisia siemenistä uuteen.


Katkero, etelänarnikki, sitruunamelissa, mänty, mäkikuisma ja kataja ovat kasveja, jotka muodostavat monitoimisen kasvitieteellisen kompleksin puhdistavilla, virkistävillä ja energistävillä ominaisuuksillaan, jotka tekevät Epurasta ainutlaatuisen hiustenhoitolinjan.