Ammattina parturi-kampaaja ja kosmetologi, erikoisalana päänahan ongelmat

Katriina Mattila perusti KM-Salongit vuonna 1973. Mattilalle on siten kertynyt alan kokemusta jo yli 30 vuotta.

Mika Mattila on ollut mukana sekä yrityksessä että alalla jo 25 vuotta. Molemmat ovat olleet alan tunnetuimpien gurujen opissa eri puolilla maailmaa. He ovat kouluttautuneet Vidal Sassoonilla sekä Tony & Guy Academyssä Lontoossa. Mika Mattila on toiminut kymmenen vuotta freelancer kouluttajana ja työskennellyt muun muassa Yhdysvalloissa Bostonissa ja New Yorkissa sekä Lontoossa. Lisäksi hän on ollut mukana myös alan kilpailutoiminnassa.

Mika Mattila käy säännöllisesti hakemassa tietoa uusimmista trendeistä alan oppilaitoksista. Näitä ovat muun muassa Pivot Point Milanossa, Llongueres Barcelonassa, Sebastiano Academy Los Angelesissa, Kadus Hampurissa, Tony & Guy Ruotsissa sekä Farmen Torinossa.

Päänahan ongelmat ja sairaudet ovat tulleet tutuksi Mattiloille alan edelläkävijoiden opeissa. Mattilat ovat hankkineet tietoa mm. Italiasta Farmenilta. 

Tätä nykyä perheyrityksessä työskentelee myös Päivi Mattila. Yrittäjien lisäksi liikkeissä palvelee viisitoista alan ammattilaista. Liikeissämme sinua palvelevat parturi-kampaajaa ja kosmetologi. Yrityksellä on toimipisteet Tampereen Stockmann -tavaratalon yhteydessä sekä Pirkkalassa, jossa sijaitsee myös kauneushoitolamme.

Lue lisää palveluistamme palvelukohtaisilla sivuillamme. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä tai kysellä lisätietoja myös lomakkeella.

Partola-Keskus

Naistenmatkantie 76, Pirkkala

Stockmann, Tampere

Hämeenkatu 4, Tampere

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Facebook

Palvelemme myös englanniksi ja venäjäksi.
    

Suosittele meitä