Asiantunteva henkilökunta 

Katriina Mattila perusti KM-Salongit vuonna 1973. Mattilalle on siten kertynyt alan kokemusta jo yli 30 vuotta

Henkilökuntamme on erikoistunut useisiin erikoispalveluihin ja pitää yllä osaamistaan ja tietotaitoaan seuraamalla alan uusia tuulia. Panostamme asiakkaan kuuntelemiseen ja ystävälliseen palveluun. Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, englanniksi ja venäjäksi!

Tutustu palveluihimme palvelukohtaisilla sivuilla, ota yhteyttä ja varaa aika!

Diana

Diana

Parturi-kampaaja ja ripsiteknikko

Olen valmistunut vuonna 2004 ja työskennellyt vuodesta 2005 Partolan toimipisteessä. Vahvuuksiani ovat värjäykset, kampaukset ja kulmien muotoilu sekä värjäys. Teen myös geelilakkauksia ja volyymiripsiä. Palvelen myös viron kielellä.

Virpi

Virpi

Parturi-kampaaja

Parturi-kampaajana olen työskennellyt Stockmannin toimipisteessä vuodesta 2008. Vuosien kokemuksella hoituvat myös permanentit ja muut rakennekäsittelyt. Opastan mielelläni hiusten kotihoidossa ja suosittelen sinulle oikeat tuotteet. Palvelen myös englanniksi.

Valentina

Valentina

Parturi-kampaaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2012. Silloin aloitin myös työni KM-Salonkien molemmissa toimipisteissä. Teen mielelläni erilaisia kampauksia arkeen sekä juhlaan. Tykkään tehdä myös leikkauksia, veitsileikkauksia ja hiuspohjan hoitokäsittelyjä. Olen hyvin ystävällinen ja iloinen asiakaspalvelija. Palvelen myös venäjäksi.

Melita

Melita

Parturi-kampaaja

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi talvella 2010. Teen mielelläni monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä. Olen iloinen ja puhelias asiakaspalvelija. Työskentelen pääsääntöisesti Partolan toimipisteessä. Palvelen asiakkaita myös englannin ja bosnian kielellä.

Nora

Nora

Kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2004 ja työskennellyt KM-Salongissa vuodesta 2006. Olen saanut kiitosta työni huolellisuudesta seka asiakkaan ohjaamisesta ihon kotihoidossa ja oikeiden tuotteiden valitsemisessa. Palvelen myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä tai kysellä lisätietoja myös lomakkeella.

Partola-Keskus

Naistenmatkantie 76, Pirkkala

Stockmann, Tampere

Hämeenkatu 4, Tampere

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Facebook

Palvelemme myös englanniksi ja venäjäksi.
    

Suosittele meitä