Olemme monipuolinen ja asiantunteva parturi-kampaamo Tampereella ja Pirkkalassa

Meiltä saat laadukkaat parturi-kampaamopalvelut niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereen Stockmannin ensimmäisessä kerroksessa ja Pirkkalassa Partola-keskuksessa.

Kampaamo

KM-Salonkien kampaamo tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua. Käytämme laadukkaita kampaamotuotteita sekä hiuspohjan hoitoon suunniteltuja Vitality´s tuotteita. Asiantunteva henkilökuntamme pysyy ajan hermolla kouluttautumalla ja siten voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Kampaamopalvelumme sisältävät kaikki alan palvelut, hiustenleikkauksista juhlakampauksiin ja värjäyksiin. Perinteisten kampaamopalvelujen lisäksi erikoispalveluja kuten hiuspohjan ongelmiin auttavia tricologisia hoitoja, palveluissamme myös hiustenpidennys. Käytämme S.O.Cap She Hair Extensionin laadukkaita tuotteita. Meiltä näyttävä hiustenpidennys, sinetein, teipein tai nauhoin. Kysy lisää asiantuntevista liikkeistämme!

Parturi

Tarjoamme kampaamopalvelujen lisäksi monipuoliset parturi-palvelut. Teemme miesten hiustenleikkaukset ja parranajot ammattitaidolla. Teemme miesten hiusten perusleikkaukset, mallinmuutokset, niskatrimmaukset, hiusmuotoilut, värjäykset, amerikkalaisen parranajon ja parran trimmaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää liikkeistämme.

Ärsyttääkö hiustenlähtö, hilse tai kutiseeko päänahka? Tricologia on kehitetty auttamaan!

Ovatko hiuksesi kiillottomat ja voimattomat? Tai kärsitkö muista päänahan ongelmista. Tule meille, henkilökuntamme tekee perusteellisen päänahan ja hiuspohjan tutkimuksen.. Meillä käytetään laadukkaita tricologisia tuotteita sekä tehokkaita, mutta hellävaraisia hoitokeinoja, kuten otsoniterapiaa ja lymfajärjestelmän aktivoimista Lymfoter-laitteella. Tricologiset hoidot sopivat sekä miehille että naisille.

Myymme italialaisia korkealuokkaisia kampaamoalan hiustenhoitotuotteita, jotka perustuvat tricologiaan. Tricologia on Italiassa kehitetty kauneudenhoidosta (kosmetologiasta) ja ihotautiopista (dermatologiasta) johdettu tieteenhaara, joka tutkii hiuksia ja päänahkaa (www.tricologia.fi).

Tricologiset tuotteet ja hoidot ovat tarpeen, jos hiuksesi ovat huonokuntoiset, kiillottomat ja voimattomat, tai jos sinua vaivaa hiustenlähtö, hilse tai päänahka kutisee.

Tricologisia tutkimus- ja hoitolaitteita

MicroCamera on tricologinen laite, jolla analysoidaan päänahka ja hiusten kunto jopa 400 kertaa suurentavilla objektiiveilla. MicroCameran avulla asiakas voi itse nähdä päänahkansa kunnon monitorin ruudulta ja saada valmiiksi suunnitellun henkilökohtaisen hoito-ohjelman ongelmaansa.

Lymfoter on laite, joka auttaa lymfajärjestelmää poistamaan kuona-aineita päänahasta ja puhdistamaan karvatupen aukot ilmansaasteista sekä talista muodostuneista rasvatukkeutumista.

Otsoniterapia on päänahkaa desinfioiva ja verenkiertoa aktivoiva laite. Sopii kaikkien päänahan ongelmien hoitoon, kuten hilse, kutina, päänahan tulehdukset, hiustenlähtö.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä tai kysellä lisätietoja myös lomakkeella.

Partola-Keskus

Naistenmatkantie 76, Pirkkala

Stockmann, Tampere

Hämeenkatu 4, Tampere

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi
  • Facebook

Palvelemme myös englanniksi ja venäjäksi.
    

Suosittele meitä